Vakantie met de hond
 

Vakantiehuis Sjølund


Regio: Zuid-Denemarken
Stad: Sjølund
Sterren: 4

Aantal Personen: 6
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: NeeOmschrijving

Droomt u van een vakantie met veel comfort? Breng een ontspannende tijd door in dit uitnodigende vakantiehuis met uitzicht op zee.

Het comfortabele huis verwelkomt u op een fantastische locatie aan de Kleine Belt. De lichte kamers zijn de ideale setting voor een ontspannende tijd samen, moderne meubels en smaakvolle kleuraccenten zorgen voor een stijlvolle ambiance waarin het heerlijk ontspannen is. Geniet van maaltijden met een prachtig uitzicht. Na een heerlijke dag aan het strand of een excursie in de natuur biedt de sauna rustgevende ontspanning. Maak het daarna samen gezellig bij de open haard en praat nog lang na bij het gezellige geknetter van de vlammen, kijk samen naar uw favoriete serie of speel vermakelijke bordspellen.

Geniet van de zon in de tuin van het huis. Laat de kinderen rondrennen terwijl u ontspant op het terras. Sluit de dag af met heerlijk barbecue eten buiten en geniet van de lange zomeravonden. Een kampvuur met stokbrood of jacket potatoes is een hit bij alle gezinsleden.

Pak de strandhanddoeken en loop de paar stappen naar het water, een kindvriendelijk strand met zacht glooiend water wacht op je.

Op vakantie in dit vakantiehuis met sauna bij het strand komen jong en oud aan hun trekken.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Otterup
Stad: Otterup
Regio: Zuid-Denemarken
Sterren: 4
Aantal Personen: 4


Naam: Fanø
Stad: Fanø
Regio: Zuid-Denemarken
Sterren: 4
Aantal Personen: 6


Naam: Humble
Stad: Humble
Regio: Zuid-Denemarken
Sterren: 4
Aantal Personen: 12Vakantiehuisjesdenemarken.eu
Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder