Vakantie met de hond
 

Vakantiehuis Rømø


Regio: Zuid-Denemarken
Stad: Rømø
Sterren: 4

Aantal Personen: 4
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: NeeOmschrijving

Mooi, charmant vakantiehuis op een goede locatie op een heuvelachtig natuurperceel, aan het einde van een doodlopende straat. Op het grote terras van het huis kunt u heerlijk ontspannen midden in de prachtige natuur. Het huis biedt twee overdekte terrassen en een buitendouche. In het bijgebouw is er een extra slaapmogelijkheid en hier staat ook de wasmachine.
In het vakantiehuis zijn er twee slaapkamers en een badkamer, het interieur is licht en vriendelijk. De keuken-woonkamer is het hart van het huis met goede apparatuur, een mooie eethoek en een dubbele deur naar het terras. U kunt het uzelf gemakkelijk maken met een boek bij de houtkachel.
Het eiland biedt bezienswaardigheden voor geschiedenisfanaten en natuurliefhebbers. Al de weg naar Rømø leidt u door het Nationaal Park Waddenzee (UNESCO). Aan de westkant van het eiland ligt een van de beste badstranden van Europa, waar u tot aan de waterkant kunt rijden, en er zijn ook zeer goede mogelijkheden om te surfen en watersporten te beoefenen. U kunt er hardlopen, wandelen en fietsen op goed onderhouden paden. Vanuit het huis bent u dicht bij het strand van Lakolk. U kunt ook de oudste stad van Denemarken bezoeken, Ribe, met zijn indrukwekkende kerk.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Otterup
Stad: Otterup
Regio: Zuid-Denemarken
Sterren: 4
Aantal Personen: 4


Naam: Fanø
Stad: Fanø
Regio: Zuid-Denemarken
Sterren: 4
Aantal Personen: 6


Naam: Humble
Stad: Humble
Regio: Zuid-Denemarken
Sterren: 4
Aantal Personen: 12Vakantiehuisjesdenemarken.eu
Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder