Vakantie met de hond
 

Vakantiehuis Nørre Nebel


Regio: Zuid-Denemarken
Stad: Nørre Nebel
Sterren: 5

Aantal Personen: 20
Huisdieren toegestaan: Ja
Zwembad: JaOmschrijving

Mooi luxe vakantiehuis voor 20 personen in Houstrup. Hier kunt u zowel in de zomer als in de winter een gezellige vakantie doorbrengen en het huis belooft goed vermaak bij elk weer. Centraal gelegen in het huis is de sfeervolle keuken-woonkamer, waar iedereen samen kan eten. De uitrusting van de keuken met veel koelkastruimte, twee vaatwassers, twee ovens en twee spoelbakken maakt het aangenaam om hier voor veel mensen maaltijden te bereiden. De acht slaapkamers zijn verdeeld in drie slaapruimtes, elk met een eigen badkamer. De overige vier slaapruimtes bevinden zich op de zoom in de activiteitenruimte (het meest geschikt voor kinderen of tieners).
Geniet van de heerlijke warmte van de open haard, maak het u gemakkelijk in de zithoek en lees een goed boek. Of verfris uzelf in het zwembad met Romeinse treden, waterglijbaan en tegenstroomsysteem. U kunt ook genieten van de whirlpool en de sauna en urenlang spelen in de grote activiteitenruimte. U vindt er biljart, tafeltennis, tafelvoetbal, darts en Playstation 4, en er is ook een bar.Buiten is er een heerlijk, deels overdekt terras waar u beschut tegen de wind kunt zitten en een pauze kunt nemen, of heerlijke maaltijden kunt bereiden op de barbecue. De kinderen kunnen spelen in de zandbak, springen op de trampoline en schommelen.
Het vakantiehuis ligt dicht bij het strand van Houstrup, een breed zandstrand met prachtig duinlandschap, de omgeving biedt prachtige natuur die uitnodigt tot wandelingen en veel tijd buiten doorbrengen.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Otterup
Stad: Otterup
Regio: Zuid-Denemarken
Sterren: 4
Aantal Personen: 4


Naam: Fanø
Stad: Fanø
Regio: Zuid-Denemarken
Sterren: 4
Aantal Personen: 6


Naam: Humble
Stad: Humble
Regio: Zuid-Denemarken
Sterren: 4
Aantal Personen: 12Vakantiehuisjesdenemarken.eu
Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder