Vakantie met de hond
 

Vakantiehuis Henne


Regio: Zuid-Denemarken
Stad: Henne
Sterren: 5

Aantal Personen: 6
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: NeeOmschrijving

Geweldig vakantiehuis in het mooie dorp Henneby. Hier kunt u op vakantie gaan in echte Deense stijl. De duidelijke lijnen en de mooie details zijn kenmerkend voor het huis, zowel binnen als buiten. De locatie is prachtig en de omheinde tuin biedt privacy.

Je verblijft in het dorp Henneby in de buurt van een bos en tegelijkertijd midden in de ongerepte natuur, die wordt gekenmerkt door de Deense Noordzee. Niet ver van het huis ligt het natuurgebied Filsø, het Noordzeestrand en een golfbaan.
Het huis is goed onderhouden en ingericht in lichte kleuren. Je kunt hier echt van authentieke Scandinavische stijl spreken.

Er is een grote entree en een werkkamer met een werkblad, wasmachine en droger. De badkamer is praktisch aangelegd met lichte tegels. De gezellige keuken heeft een robuuste houten vloer in de eetkamer en uitgang naar het terras. De woonkamer is ook licht ingericht en heeft ook houten vloeren, een open haard en een eigen uitgang naar het terras. In een aangrenzend gebouw is er een ruime slaapkamer en een badkamer.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Tranekær
Stad: Tranekær
Regio: Zuid-Denemarken
Sterren: 4
Aantal Personen: 14


Naam: Vorbasse
Stad: Vorbasse
Regio: Zuid-Denemarken
Sterren: 5
Aantal Personen: 32


Naam: Nordborg
Stad: Nordborg
Regio: Zuid-Denemarken
Sterren: 4
Aantal Personen: 6Vakantiehuisjesdenemarken.eu
Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder