Vakantie met de hond
 

Vakantiehuis Søglimt


Regio: Zuid-Denemarken
Stad: Hejls
Sterren: 5

Aantal Personen: 6
Huisdieren toegestaan: Ja
Zwembad: NeeOmschrijving

Prachtig panoramisch uitzicht over de Kleine Belt naar het eiland Funen - een beter uitzicht is moeilijk te vinden! Kwaliteits vakantiehuis op 2 verdiepingen.

De 1e verdieping is zeer gezellig ingericht met een keuken in open verbinding met de woonkamer en een mooie slaapkamer met eigen toilet. Door de grote panoramische ramen en op het grote, deels overdekte terras heeft u een uniek uitzicht over de Kleine Belt en de haven in Hejlsminde. Op de begane grond zijn er nog 2 slaapkamers en een grote badkamer, waar ook een wastafel is. Er is ook een plek om gevangen vis schoon te maken.

Hejlsminde ligt aan de Kleine Belt in een prachtige omgeving dicht bij bos, strand, bezienswaardigheden en natuurattracties. Het stadje heeft een gezellige haven en op verschillende plaatsen heeft u uitzicht op Funen. Mooie ervaringen zijn gegarandeerd door de vele wandel- en fietspaden hier. Niet ver van Hejlsminde ligt het prachtige natuurgebied Skamlingsbanken. Het stadje Christiansfeld (UNESCO Werelderfgoed) is in het hele land bekend om zijn honingkoeken, tegelkachels en mede-worsten. Het stadscentrum werd gebouwd tussen 1773 en 1800 en is uniek goed bewaard gebleven. Er is een verscheidenheid aan ervaringen in Kolding, of u nu een vakantie met kinderen, een actieve vakantie of een kunst- en cultuurvakantie hier wilt doorbrengen. Het Trapholt Kunstmuseum, het Koldinghus, de voetgangersstraten met hun gezellige café-sfeer of het Kolding Storcenter, dat u verleidt tot power shopping met zijn vele winkels onder één dak, zijn het vermelden waard. Er is ook de mogelijkheid van een uitstapje naar het speelpark, dat veel gratis lekkernijen biedt.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Nordborg
Stad: Nordborg
Regio: Zuid-Denemarken
Sterren: 5
Aantal Personen: 8


Naam: Oksbøl
Stad: Oksbøl
Regio: Zuid-Denemarken
Sterren: 5
Aantal Personen: 6


Naam: Blåvand
Stad: Blåvand
Regio: Zuid-Denemarken
Sterren: 4
Aantal Personen: 6Vakantiehuisjesdenemarken.eu
Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder