Vakantie met de hond
 

Vakantiehuis Vig


Regio: Seeland
Stad: Vig
Sterren: 5

Aantal Personen: 8
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: NeeOmschrijving

Zeer mooi onder architectuur gebouwd vakantiehuis, gelegen nabij een van de beste en zeer kindvriendelijke zandstranden van Denemarken met prachtige duinen. In het huis is er een mooie eetkeuken in open verbinding met de woonkamer, de kamer heeft een mooie lichtinval dankzij de grote ramen van vloer tot plafond.
Vanuit de woonkamer en keuken heeft u toegang tot het grote houten terras, dat ook een overdekt gedeelte heeft, zodat u hier ook op koelere dagen kunt zitten. In het hoofdhuis heb je ook een grote badkamer met whirlpool, sauna en douche, 2 slaapkamers en een gastenbadkamer met douche.
Bezoek het kunstmuseum in Odsherred, speel golf en tennis of maak gebruik van de goede vismogelijkheden in het hele gebied.
Odsherred is een geologische uniciteit en prachtig als geopark. U vindt er getuigenissen uit het stenen en bronzen tijdperk langs de Tumulusweg, de resten van een 300 jaar geleden verlaten bosdorp in Ulkerup, het Hempel Glasmuseum en in het Odsherred Museum een kopie van de zonnewagen die in het Trundholm Mose veen is gevonden. U ziet ook de zwerfkei Lommesten en het kasteel Næsholm Borg, dat op een klein eiland in het Nygård Sø-meer tussen Højby en Nykøbing Sj staat. Bezoek Sommerland Sjælland en kasteel Dragsholm in de buurt. In Nykøbing Sjælland kunt u goed winkelen en genieten van het koffiehuisleven.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Bogø By
Stad: Bogø By
Regio: Seeland
Sterren: 5
Aantal Personen: 8


Naam: Store Fuglede
Stad: Store Fuglede
Regio: Seeland
Sterren: 4
Aantal Personen: 6


Naam: Gedser
Stad: Gedser
Regio: Seeland
Sterren: 4
Aantal Personen: 6Vakantiehuisjesdenemarken.eu
Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder