Vakantie met de hond
 

Vakantiehuis Strøby


Regio: Seeland
Stad: Strøby
Sterren: 5

Aantal Personen: 6
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: NeeOmschrijving

Als onderdeel van onze Luxury Collection biedt deze woning een extra niveau van luxe, bijvoorbeeld in de vorm van meer ruimte en comfort, interieurdesign of styling, architectuur, inrichting of ervaringen.

Verheug u op een mooie vakantie aan zee in dit vakantiehuis bij het strand!

In dit uitnodigende huis is alles gedaan om ervoor te zorgen dat u met het hele gezin kunt genieten van een heerlijke tijd uit. De lichte en moderne inrichting met aansprekende kleuren maken het een gezellige plek waar u rust kunt vinden en de drukte van alledag achter u kunt laten. Geniet van gezamenlijke maaltijden en ontspannende avonden in het woongedeelte, waar u een boek van de plank kunt pakken en u neer kunt strijken op de ruime bank. Klets nog lang na aan het einde van een actieve dag en luister naar het gezellige geknetter van de vlammen in de open haard.

Op het terras nodigen comfortabele ligstoelen u uit om te ontspannen. Bereid heerlijke gerechten op de barbecue en geniet van een leuke tijd buiten.

Pak de badhanddoek in en loop de paar stappen naar het strand. Bouw zandkastelen met de kinderen, verzamel samen schelpen en fris jezelf op wanneer je daar zin in hebt.

Geniet van uw vakantie in dit gezellige vakantiehuis!

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Bogø By
Stad: Bogø By
Regio: Seeland
Sterren: 5
Aantal Personen: 8


Naam: Store Fuglede
Stad: Store Fuglede
Regio: Seeland
Sterren: 4
Aantal Personen: 6


Naam: Gedser
Stad: Gedser
Regio: Seeland
Sterren: 4
Aantal Personen: 6Vakantiehuisjesdenemarken.eu
Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder