Vakantie met de hond
 

Vakantiehuis Fårevejle


Regio: Seeland
Stad: Fårevejle
Sterren: 5

Aantal Personen: 6
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: NeeOmschrijving

Verscholen modern vakantiehuis omgeven door ongerepte natuur.

Dit fantastische vakantiehuis is een belevenis! Hier bent u volledig beschermd tegen ongewenste gasten en blikken, midden in het bos, omringd door vogelgezang en grote bomen. Geniet van uw ontbijt op het grote houten terras, ontspan in de schaduw van de bomen in de hangmat of maak een wandeling door de prachtige natuur van Odsherred, die u uitnodigt om te verkennen - met de auto, op de fiets of te voet.

Als u een dagtocht wilt maken, kunt u naar Havnsø rijden, vanwaar u de veerboot kunt nemen naar de idyllische eilanden Nekselø of Sejerø. De prachtige landschappen langs de Isefjord liggen ook binnen handbereik en nodigen uit tot het maken van lange, mooie wandelingen.

Als u op de Vejrhøj-hoogte staat, die slechts enkele kilometers van uw woonplaats verwijderd is, staat u op het op twee na hoogste punt van Zeeland, 121 meter boven het water. Op een heldere dag kunt u 27 kerken tellen, waaronder de kathedraal van Roskilde. Het uitzicht op het Geopark, de vele vakantiehuizen en de Nekselø-baai is ronduit indrukwekkend. Aan de voet van de Vejrhøj-hoogte zou een draak wonen, die op drie gouden eieren ligt die zo groot zijn dat zelfs de kleinste niet kan worden ingewisseld voor alle rijkdommen van Denemarken.

De Sejerø-baai heeft een gevarieerde kustlijn, veel fijne, kindvriendelijke zandstranden en is gewoonweg onmiskenbaar. Het gebied biedt goede mogelijkheden voor mountainbiken, fietsen, hardlopen en vissen. Ook Sommerland Sjælland, het charmante Rørvig, Nykøbing en de vele galerieën zijn een bezoek waard.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Vordingborg
Stad: Vordingborg
Regio: Seeland
Sterren: 5
Aantal Personen: 6


Naam: Væggerløse
Stad: Væggerløse
Regio: Seeland
Sterren: 4
Aantal Personen: 4


Naam: Bogø By
Stad: Bogø By
Regio: Seeland
Sterren: 3
Aantal Personen: 4Vakantiehuisjesdenemarken.eu
Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder