Vakantie met de hond
 

Vakantiehuis Bogø By


Regio: Seeland
Stad: Bogø By
Sterren: 5

Aantal Personen: 8
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: JaOmschrijving

Als onderdeel van onze Luxury Collection biedt deze woning een extra niveau van luxe, bijvoorbeeld in de vorm van meer ruimte en comfort, interieurdesign of styling, architectuur, inrichting of ervaringen.

Kijk uit naar deze lichte en moderne woning met bubbelbad.

Op het eiland Bogø heet dit uitnodigende vakantiehuis u welkom. Ideaal geschikt voor uw uitgebreide familie of voor een reis met een familie van vrienden, het mooie huis verwelkomt u met lichte kamers en een grote woonkamer. Dit kan uw familie ontmoetingsplaats worden, waar u samen uw favoriete maaltijden kunt koken, de kinderen kunnen tekenen aan de eettafel of u kunt samen uw voeten omhoog leggen op de bank. Het gedeeltelijk overdekte terras nodigt u ook uit om warme zomeravonden af te sluiten met gegrild eten.

Plan met uw geliefden leuke uitstapjes naar de naburige eilanden. Het eiland Bogø zal u verrukken met zijn idyllische, lichtgroene uiterlijk. Het heeft echter geen stranden, dus het eiland Møn is de volgende plek om te gaan zwemmen op het strand van Hårbølle. U kunt ook de beroemde krijtrotsen van Møns Klint ontdekken. Als actieve vakantieganger kunt u ook profiteren van de goede omstandigheden voor kitesurfen en zeilen in de wateren rond het eiland en genieten van watersporten.

Veel plezier!

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Bogø By
Stad: Bogø By
Regio: Seeland
Sterren: 5
Aantal Personen: 8


Naam: Store Fuglede
Stad: Store Fuglede
Regio: Seeland
Sterren: 4
Aantal Personen: 6


Naam: Gedser
Stad: Gedser
Regio: Seeland
Sterren: 4
Aantal Personen: 6Vakantiehuisjesdenemarken.eu
Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder