Vakantie met de hond
 

Vakantiehuis Hurup Thy


Regio: Noord Jutland
Stad: Hurup Thy
Sterren: 3

Aantal Personen: 4
Huisdieren toegestaan: Ja
Zwembad: NeeOmschrijving

Droomt u van een ontspannende vakantie in de buurt van de zee, zandstranden en prachtige landschappen? Dan is dit iets voor u.

Verheug u op een ontspannende vakantie in dit vakantiehuis dicht bij de natuur, het fjord en de Noordzeekust. Breng een ontspannende vakantie door met uw familie of vrienden in dit charmante en licht ingerichte vakantiehuis. In de keuken kunt u uw culinaire vaardigheden ontwikkelen en genieten van het uitzicht op de tuin. Eet samen aan de eettafel en breng heerlijke avonden door in de gestoffeerde meubels om te ontspannen of misschien te kaarten. De zolder is prachtig ingericht met zichtbare balken en heeft naast een slaapplaats ook een knusse hoek waar u een goed boek kunt lezen.

In de zomer kunt u zich terugtrekken op het terras en buiten eten. Bij zonnig weer kunt u ontspannen in het tuinmeubilair met een ijskoude verfrissing.

U bevindt zich op 3 km van de Limfjord en 12 km van de Noordzeekust en haar geweldige zandstranden. Dit geeft u volop mogelijkheden voor strandexcursies, zwemmen en spelen op het strand of voor prachtige herfstwandelingen. De unieke en gevarieerde landschappen en kusten van deze hoek van Denemarken nodigen u uit om te ontdekken.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Skagen
Stad: Skagen
Regio: Noord Jutland
Sterren: 2
Aantal Personen: 6


Naam: Thisted
Stad: Thisted
Regio: Noord Jutland
Sterren: 2
Aantal Personen: 4


Naam: Sæby
Stad: Sæby
Regio: Noord Jutland
Sterren: 4
Aantal Personen: 8Vakantiehuisjesdenemarken.eu
Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder