Vakantie met de hond
 

Vakantiehuis Vemb


Regio: Midden-Jutland
Stad: Vemb
Sterren: 3

Aantal Personen: 6
Huisdieren toegestaan: Ja
Zwembad: NeeOmschrijving

Breng uw rustige en ontspannende vakantie door in dit lichte vakantiehuis bij het fjord.

Dit uitnodigende en vriendelijke vakantiehuis verwelkomt u in een kleine woonwijk bij het Nissum Fjord. U kunt zich erop verheugen om uw vakantie samen door te brengen, te ontspannen en rust te vinden. Het huis is goed uitgerust en biedt alles wat u nodig heeft om u thuis te voelen. De open woonkamer, waar u kunt koken, spelen en ontspannen, wordt het centrale ontmoetingspunt voor uw familie. Maak heerlijke gerechten in de keuken en geniet ervan in de serre, met uitzicht op de tuin. Of u kunt op het terras zitten, genieten van de zonnestralen en daar uw maaltijden nuttigen. Later, terwijl u in de zon ligt, ravotten uw kinderen op het gazon om zich uit te leven.

Wandel vanuit dit huis naar de oever van de fjord. Hier kunt u heerlijk zwemmen en wandelen. U vindt er ook een nabijgelegen put-and-take meer waar u uw hobby vissen kunt uitoefenen.

Breng uw vakantie in de omgeving door met zwemmen in de Nissum Fjord of maak een uitstapje naar het charmante stadje Holstebro, dat een leuke winkelstraat, cafés en restaurants heeft. Natuurliefhebbers moeten zeker een uitstapje maken naar het Nationaal Park Thy, waar u prachtige natuur kunt beleven.

Kom tot rust in West-Jutland!

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: 2 room,ground floor,44m2,Premium
Stad: Ringkøbing
Regio: Midden-Jutland
Sterren: 0
Aantal Personen: 4


Naam: Hvide Sande
Stad: Hvide Sande
Regio: Midden-Jutland
Sterren: 3
Aantal Personen: 4


Naam: Knebel
Stad: Knebel
Regio: Midden-Jutland
Sterren: 3
Aantal Personen: 4Vakantiehuisjesdenemarken.eu
Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder