Vakantie met de hond
 

Vakantiehuis Krukken


Regio: Midden-Jutland
Stad: Ulfborg
Sterren: 3

Aantal Personen: 12
Huisdieren toegestaan: Ja
Zwembad: NeeOmschrijving

Dicht bij het fjord en de zee, maar ook centraal gelegen in de stad Sdr. Nissum, wacht dit grote vakantiehuis op u met genoeg ruimte voor iedereen.

Oorspronkelijk was dit vakantiehuis een winkel. Tegenwoordig biedt dit mooie vakantiehuis onder andere een activiteitenruimte met een pooltafel, waar vooral kinderen veel tijd kunnen doorbrengen. Ook zijn er twee grote badkamers in het huis, waarvan één met een whirlpool. De grote keuken is goed uitgerust met alles wat u nodig heeft. In de serre kunt u opgaan in een goed boek, en in de tv-kamer kunt u ontspannen met een film. Er zijn hier in totaal vijf slaapkamers, waarvan twee doorgangskamers.

Het grote en overdekte terras is fijn om te ontspannen, maar ook om buiten te genieten van uw dagelijkse maaltijden. U bent ook welkom om uw hond mee te nemen, die kan rondrennen op het omheinde terrein van 400 m².

Op slechts 75 m van het huis vindt u de plaatselijke bakker, en ook een supermarkt en een tankstation kunt u gemakkelijk te voet bereiken. In Sdr. Nissum is er een sporthal met een sportveld en banen. Het is iets minder dan drie km naar de kleine haven van Sandholm, waar u kunt vissen en surfen. De fjord van Nissum is vooral populair bij surfers, omdat er perfecte omstandigheden zijn om met de plank aan de slag te gaan.

Op tien minuten rijden ligt het vissersdorp Thorsminde, waar u visavonturen kunt beleven in het voor- en najaar, wanneer de haring naar het Nissum Fjord trekt om te paaien. Dan staan de vissers bij de havenpier om vis na vis uit het water te trekken. Als u daar zelf uw geluk beproeft, kunt u uw vangst na afloop bereiden op de barbecue op het terras.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: 2 room,ground floor,44m2,Premium
Stad: Ringkøbing
Regio: Midden-Jutland
Sterren: 0
Aantal Personen: 4


Naam: Hvide Sande
Stad: Hvide Sande
Regio: Midden-Jutland
Sterren: 3
Aantal Personen: 4


Naam: Knebel
Stad: Knebel
Regio: Midden-Jutland
Sterren: 3
Aantal Personen: 4Vakantiehuisjesdenemarken.eu
Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder