Vakantie met de hond
 

Vakantiehuis Samsø


Regio: Midden-Jutland
Stad: Samsø
Sterren: 2

Aantal Personen: 8
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: NeeOmschrijving

Droomt u van een ontspannende vakantiewoning op een rustige en idyllische locatie? Dan hebben wij het ideale huis voor u.

Het ruime vakantiehuis, dat traditionele en moderne elementen op een zeer interessante manier combineert, wacht op u in het schilderachtige heuvellandschap van Nordby Bakker. Het schilderachtige rieten dak biedt gemakkelijk plaats aan een groter gezin. Maak het uzelf gemakkelijk met een kopje thee op de verbouwde zolder en geniet van een indrukwekkend uitzicht op het landschap door de grote ramen. In het woongedeelte kun je samen eten en daarna nog lang napraten bij de open haard, totdat er nog maar een paar sintels van het vuur over zijn en iedereen zich terugtrekt in de slaapkamers, waar je ook wakker wordt met uitzicht op de natuur.

Beleef Samsø met al uw zintuigen! Ontdek dit veelzijdige Deense eiland, dat niet alleen een rustig, groen vakantieparadijs is, maar ook zelf voorziet in hernieuwbare energie uit zon, wind en biomassa. Daarnaast verleidt het eiland met tal van culinaire specialiteiten. Mis deze lekkernijen niet - een goede plek om de lokale lekkernijen te proeven is de brouwerij die u aan de rand van Nordby vindt.

De vele activiteiten van het Noordereiland liggen binnen handbereik. Bezoek bijvoorbeeld het Samsø Labyrint met spannende informatie over de flora en fauna van het eiland, dat zowel volwassenen als kinderen in vervoering brengt en beschouwd wordt als het grootste labyrint ter wereld! Het Søholm Opera House bij de kerk in Nordby is ook een culturele attractie binnen handbereik. De tentoonstelling in het oude posthuis, dat nu dienst doet als bibliotheek, geeft informatie over de geschiedenis van het eiland.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: 2 room,ground floor,44m2,Premium
Stad: Ringkøbing
Regio: Midden-Jutland
Sterren: 0
Aantal Personen: 4


Naam: Hvide Sande
Stad: Hvide Sande
Regio: Midden-Jutland
Sterren: 3
Aantal Personen: 4


Naam: Knebel
Stad: Knebel
Regio: Midden-Jutland
Sterren: 3
Aantal Personen: 4Vakantiehuisjesdenemarken.eu
Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder