Vakantie met de hond
 

Vakantiehuis Havndal


Regio: Midden-Jutland
Stad: Havndal
Sterren: 3

Aantal Personen: 10
Huisdieren toegestaan: Ja
Zwembad: NeeOmschrijving

Een archetectonisch opvallend vakantiehuis, prachtig gelegen met uitzicht op Randers Fjord en Kattegat.

Bezoek dit ongelooflijk ruime vakantiehuis en geniet van een aangename en rustige vakantie op het platteland. Binnen wordt u enerzijds begroet door een lichte sfeer, anderzijds door een bijzonder gezellige en persoonlijke inrichting. De huiselijke details en de mix van modern en rustiek staan hier op de voorgrond. Neem de frisse lucht en de prachtige natuur om u heen in u op en laat alle dagelijkse stress achter u. De buitenruimte is ruim en altijd gericht op het fjord, zodat u altijd een prachtig uitzicht heeft.

Het Randers Fjord en de jachthaven in Udbyhøj liggen op slechts 75 meter afstand. Hier kunt u heerlijk wandelen langs het strand, vissen en kleurrijke zonsopgangen bekijken. Laat de wind door uw haren waaien en luister naar de meeuwen.

Udbyhøj biedt vakantiebelevenissen voor elke smaak. De jachthaven met zijn maritieme omgeving heeft onder andere een speeltuin, materiaalbank met gratis materiaalverhuur, verhuur van kajaks en SUP boards (deze tegen betaling), gratis huurfietsen, bal-, petanque- en beachvolleybalveld en een restaurant. Tussen de jachthaven en de veerhaven ligt het prachtige, kindvriendelijke strand met blauwe vlag. Midden in de stad kunt u ook terecht voor een lekker ijsje of vers gebakken pannenkoeken. De camping op 400 m van het huis heeft een café, speeltuin en verhuur van kleine bootjes en SUP boards. In de directe omgeving is prachtige natuur die uitnodigt tot joggen en ontspannende wandelingen.

Randers is een populaire toeristische bestemming, met onder andere Randers Regenwoud, Water & Wellness, Museum Oost-Jutland, Memphis Mansion, Natuurcentrum en vele restaurants. Aan de andere kant van de fjord liggen onder meer Djurs Sommerland, Scandinavisch Dierenpark, Gammel Estrup, Nationaal Park Mols Bjerge en Reepark.

Het is ook niet ver naar Aarhus en Aalborg. Hier vindt u vele attracties voor alle leeftijden, bijvoorbeeld dierentuinen, mooie musea, maar ook goede restaurants. Ontdek het platteland tussen deze steden per fiets of te voet. U zult versteld staan van de natuur.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: 2 room,ground floor,44m2,Premium
Stad: Ringkøbing
Regio: Midden-Jutland
Sterren: 0
Aantal Personen: 4


Naam: Hvide Sande
Stad: Hvide Sande
Regio: Midden-Jutland
Sterren: 3
Aantal Personen: 4


Naam: Knebel
Stad: Knebel
Regio: Midden-Jutland
Sterren: 3
Aantal Personen: 4Vakantiehuisjesdenemarken.eu
Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder