Vakantie met de hond
 

Vakantiehuis Grenaa


Regio: Midden-Jutland
Stad: Grenaa
Sterren: 4

Aantal Personen: 8
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: NeeOmschrijving

Als onderdeel van onze Luxury Collection biedt deze woning een extra niveau van luxe, bijvoorbeeld in de vorm van meer ruimte en comfort, interieurdesign of styling, architectuur, inrichting of ervaringen.

Gelegen in een aantrekkelijke wijk van Grenaa, heeft dit ongewoon mooie vakantiehuis twee verdiepingen.

Het huis heeft goede slaapkamers en badkamers, heeft stadsverwarming en is het hele jaar door ge´soleerd en comfortabel. Vanaf de 1e verdieping heeft u toegang tot een gedeeltelijk overdekt terras. Er is een houtkachel in de woonkamer op de 1e verdieping. Vanaf de begane grond heeft u toegang tot een gedeeltelijk overdekt terras met open haard. Het huis heeft een moderne keuken en vanuit de woonkamer bereikt u een kleine tuin.

Een vakantiehuis voor de veeleisende vakantieganger, dat uitzonderlijke vakantie-ervaringen biedt. Het beste zandstrand van Djursland ligt ook op loopafstand. Er is ook een grote haven met vissersboten en vele restaurants. Het Kattegat Centrum, met zijn vele vissoorten en schattige zeehonden, is zeker een bezoek waard. Het marktplein en de voetgangerszone in Grenaa zijn leuke plekken om te wandelen. U kunt ook een bezoek brengen aan Djurs Sommerland in Nimtofte.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Ebeltoft
Stad: Ebeltoft
Regio: Midden-Jutland
Sterren: 5
Aantal Personen: 8


Naam: Glesborg
Stad: Glesborg
Regio: Midden-Jutland
Sterren: 5
Aantal Personen: 9


Naam: Hemmet
Stad: Hemmet
Regio: Midden-Jutland
Sterren: 4
Aantal Personen: 4Vakantiehuisjesdenemarken.eu
Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder