Vakantie met de hond
 

Vakantiehuis Fur


Regio: Midden-Jutland
Stad: Fur
Sterren: 4

Aantal Personen: 6
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: NeeOmschrijving

Als onderdeel van onze Luxury Collection biedt dit huis een extra niveau van luxe, bijvoorbeeld in de vorm van meer ruimte en comfort, interieurdesign of styling, architectuur, inrichting of ervaringen.

Mooi, gezinsvriendelijk vakantiehuis op een fantastische locatie aan het water.

Op het charmante eiland Fur, op een steenworp afstand van de Limfjord, heet dit prachtige vakantiehuis je welkom. Het ligt op een groot, bebost natuurperceel en maakt een stijlvolle indruk. Het hoogwaardige en liefdevol ingerichte interieur biedt verschillende gezellige hoekjes die uitnodigen tot rustige leesuurtjes, gezellige bordspelavonden en sfeervolle gesprekken voor de open haard. Bereid je lekkernijen in de grote keuken met uitzicht op het groen.

Op zonnige dagen kun je je terugtrekken op het terras en ontspannen bij de rustige geluiden van de natuur. Vermaak je met een spelletje Viking of badminton en geniet van je tijd.

Je verblijft in een prachtige natuurlijke omgeving heel dicht bij de kust, die je uitnodigt om in de zomer aan het begin van de dag in het water te springen en het hele jaar door aangename wandelingen te maken. Voel de wind tegen je gezicht en laat je gedachten de vrije loop. Ga op excursie om het idyllische eiland te ontdekken, dat een fascinerend kustlandschap en verschillende culturele ervaringen biedt.

Verheug je op een onvergetelijke vakantie in dit vakantiehuis met ideale omstandigheden voor rust en ontspanning.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: 2 room,ground floor,44m2,Premium
Stad: Ringkøbing
Regio: Midden-Jutland
Sterren: 0
Aantal Personen: 4


Naam: Hvide Sande
Stad: Hvide Sande
Regio: Midden-Jutland
Sterren: 3
Aantal Personen: 4


Naam: Knebel
Stad: Knebel
Regio: Midden-Jutland
Sterren: 3
Aantal Personen: 4Vakantiehuisjesdenemarken.eu
Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder