Vakantie met de hond
 

Vakantiehuis Vejby


Regio: Hovedstaden
Stad: Vejby
Sterren: 5

Aantal Personen: 6
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: NeeOmschrijving

Als onderdeel van onze Luxury Collection biedt deze woning een extra niveau van luxe, bijvoorbeeld in de vorm van meer ruimte en comfort, interieurdesign of styling, architectuur, inrichting of ervaringen.

Uw prachtige vakantiehuis op Vejby Strand.

Beleef een ontspannende vakantie met uw familie in dit moderne en chique vakantiehuis. Samen met uw familie kunt u de ruimte optimaal benutten. De grote woonkamer is bijzonder uitnodigend en geeft u een gezellige omgeving om samen tijd door te brengen met spelen, koken, eten en ontspannen. Na uw actieve vakantiedagen kunt u ook gebruik maken van de sauna en uw lichaam laten zweten. Ontspan daarna op een van de twee terrassen en geniet van de groene tuin.

Vejby ligt in een ontspannende, kindvriendelijke omgeving met een prachtig uitzicht op het omliggende landschap. Het prachtige strand nodigt uit tot zowel activiteit als ontspanning. Vanaf de kust kunt u genieten van het prachtige uitzicht, waarbij u op een heldere dag tot aan Kullen in Zweden kunt kijken.
Ook de fantastische zonsondergang mag u niet missen. Het oude, gezellige vissersdorp Tisvilde biedt goede winkels, trendy cafÚs, kleine pubs en een bioscoop.
Talloze excursiebestemmingen in Noord-Zeeland liggen binnen handbereik: De rit naar Kopenhagen duurt 45 minuten. Ook Helsing°r, kasteel Fredensborg en Hiller°d bereikt u in 30 minuten.

Ontspan aan de Deense RiviŔra.

 
Meer leuke en goedkope vakantiehuisjes

Naam: Nex°
Stad: Nex°
Regio: Hovedstaden
Sterren: 3
Aantal Personen: 4


Naam: Allinge
Stad: Allinge
Regio: Hovedstaden
Sterren: 4
Aantal Personen: 6


Naam: Nex°
Stad: Nex°
Regio: Hovedstaden
Sterren: 4
Aantal Personen: 8Vakantiehuisjesdenemarken.eu
Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder